joi, 13 septembrie 2012

Fila de jurnal

Nimic nu mi-a mai spus in ultima vreme scrie-ma! si nu stiu cum sa imblanzesc pagina alba. E greu sa scrii dupa multa tacere. Imi tot fac promisiuni ca voi scrie mai des, dar nu reusesc sa ma tin de cuvant. Insa nu v-am uitat pe voi cei cativa cititori ai mei. Pot sa va spun ce am aflat in aceasta vara uimitoare.

Am aflat ca poti fi stapanul lumii in Vama Veche daca esti cu oamenii care trebuie la concertul la care trebuie. Si pentru prima data am simtit spiritul Vamei curgandu-mi prin vene.



Am aflat ca desi traiesc de ceva vreme in tara asta, inca mai descopar colturi care ma surprind prin frumusete si vivacitate si fatete pe care nu le stiam, doar privind prin ochii altcuiva.






Am aflat ca cel mai frumos cer instelat poate fi la Sulina pe plaja. A fost a treia oara in viata cand am vazut un astfel de cer. Si nu, nu e cel din imagine. Din pacate nu am facut vreo fotografie.



Am aflat ca vechile iubiri nu mor, ele se transforma in prietenii. Dar si ca prietenii te accepta asa cum esti. Chiar si mai dezordonata, sau...




Am aflat cum e sa te lasi purtat de val si sa-ti placa tarmul pe care esuezi. Cum e sa ai mici probleme dar sa nu conteze. Cum e sa-ti bata neasteptatul la poarta, sa te sperii dar sa il si doresti.



Cum e sa vrei sa speri.