sâmbătă, 20 februarie 2010

Haiti versus Tahiti

Nu stiu daca ati auzit, dar armata romana a trimis ajutoare in Tahiti in loc de Haiti. Sau asa spune ziarul de stiri aproape adevarate times.ro. Pana aici toate bune si frumoase, e bine sa ne mai descretim si noi fruntile. Daca stirea ar fi ramas la nivel de pamflet ar fi fost ok. Dar ea a fost preluata de ziare romanesti si internationale ca adevarata. Au ras si strainii cu noi si de noi. Dar mie mi se pare grav. Ce incredere mai poti sa ai in presa daca nu verifica informatiile pe care le preia? Si vorbesc aici atat de presa romana cat si de presa straina...

4 comentarii:

  1. pai draga ruxus sau xurus sau suxur sau ... etc. ... ce are a face realitatea cu ziarele si cu toate formele astea de (dez)informare?

    io kiar nu te inteleg! acilea e vorba de BANI si de slugareala politica si de manipulare si de indoctrinare ... astea sunt principiile !

    ce vii tu acu' sa faci teoria acului din caru' cu fan si sa te legi de o biata anagrama ?!

    de data asta NU sunt de acord cu tine :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mei greieras, eu nu ma leg de vreo anagrama, oricum Tahiti are un t in plus fata de Haiti. Chiar daca nu cunosc toate lucruruile "subiective" din presa, mi se pare interesant sa impartasesc ceea ce cunosc, sa se mai amuze si lumea.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai mai asteptam sa ne povestesti si alte kestii amuzante sa ne amuzam si noi .... de noi :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai o sa mai povestesc, nu-ti face griji :)

    RăspundețiȘtergere