joi, 24 februarie 2011

Cifra rotunda “malefica”

Anul acesta mi-am rotunjit varsta. Am mai pus un an la cea veche si a iesit frumoasa cifra de 30. Ma tot gandesc : nu se poate sa am 30 de ani, nu am facut nimic din ce trebuia, nici o descoperire stiintifica spectaculoasa care sa salveze lumea, nu am vazut inca cele mai neobisnuite locuri, nu am invatat sa cant la vreun instrument exotic si nu m-am casatorit cu Fat Frumos. Ba mi-a mai aparut si un fir de par alb, pe care oricat l-as smulge, se incapataneaza sa reapara. Totusi, daca ma gandesc bine, situatia nu e chiar asa de neagra si nu as da varsta asta pe nici o alta varsta mai frageda. Pentru ca am reusit sa deschid ochii, sa imi dau seama ce vreau, sa imi traiesc viata cu placere si sa nu privesc nici in urma si nici in viitor ci exact unde sunt. Sa ma simt bine in pielea mea pur si simplu. Sa imi rearanjez valorile. Si pentru ca ma simt libera. Si asta e cel mai important.

PS. La multi ani Tudorica!!!


miercuri, 9 februarie 2011

Sa fi venit primavara ?

Sa fi venit sau e doar o parere ? Si daca nu, ce e cu senzatia asta de usor, de zbor ? Am deschis larg ochii si aerul miroase altfel si oamenii ma privesc altfel si dintr-o data descopar un sens in toate. Si nu conteaza daca voi castiga sau daca voi pierde, sunt bucuroasa doar sa traiesc.

vineri, 4 februarie 2011

Siteurile, add-urile si utilizatorii

Acesta este un post din suflet si reflecta toate frustrarile adunate de-a lungul lungii mele cariere de surfer... pe internet. Este in acelasi timp si un apel la cei care se fac vinovati de crima de lezmajestate de a tortura, chinui, nimicnici bietii internauti care nu au gresit cu nimic, care poate ar vrea sa cumpere un produs sau altul, dar nu daca le este aruncat in fata cu orice pret.

Mica lectie de logica : daca din cauza add-ului urias care apare pe jumatate de ecran fara nici o posibilitate vizibila de a-l inchide, nu reusesc sa vad ce ma intereseaza, parasesc pagina. Timp petrecut pe site : 2 secunde. In aceasta categorie mai intra si add-ul saltaret. E vorba de un popup foarte dragut si dinamic care te urmareste cu inversunare, sare dupa mouse, dupa cum dai scroll-ul, iti intra in urechi, in ochi si in celelalte locuri descoperite.

Mica lectie de ergonomie : Daca add-ul este mai mare si mai vizibil decat ce caut eu si nu reusesc sa vad padurea de copaci o sa parasesc pagina pentru ca nu mi se pare pertinanta. Timp petrecut pe site : 2 secunde.

Mica lectie sentimentala : daca eu caut mai degraba frumusetea sufleteasca decat cea trupeasca o sa parasesc siteul care afiseaza ditamai anuntul de matrimoniale cu blonde bine dotate. Mai ales ca eram in cautare de piese de masina. Pe bune.

Intrebare finala : Cine o sa agate blonda de la bar ? Un tip care intra tropaind, urla ca vrea o bere si o intreaba de la obraz daca vrea ca ei sa se cunoasca mai bine sau un tip care o face pe ea sa vrea sa ii propuna chestii ?

Si da, acest post e scris in urma cautarilor pe siteuri de SEO !!!

miercuri, 2 februarie 2011

Egiptul si Google

Nu stiu daca ati remarcat linkul de pe Youtube din susul paginii care duce catre Citizentube, un canal Youtube unde se posteaza videoclipuri din Egipt. Pe aceeasi pagina, gasim un link si catre o pagina Google dedicata luptei impotriva cenzurii in Egipt. Pe langa initiativa Google mai e si initiativa unor furnizori de telefonie francezi care permit accesul la internet direct de pe telefon fara abonament. Conexiunea se face sunand la anumite numere de telefon.