sâmbătă, 21 septembrie 2013

Toamna se numara bobocii

Inca din 28 august toamna si-a facut simtita prezenta cu haina ei mitoasa de racoare, bruma si dimineti aglomerate la metrou. Miroase a proteste, struguri si cursuri de condus. Nu am mai scris demult, multumindu-ma sa traiesc, sa ma stresez pentru lucruri mari si mici sau sa visez cu ochii deschisi, ocupatia mea preferata.

Doi boboci s-au lansat pe cont propriu si par a fi fericiti. Mariana si Alina se ocupa de tot ce inseamna optimizare de siteuri si gusta bucuriile si golurile in stomac legate de viata de freelancer.

Un al treilea boboc, Ana, face coaching si scrie. "Coaching-ul e o oprire de reimprospatare a fortelor, coach-ul e un hangiu care arata cu degetul in ce directie s-a dus implinirea de sine, iar clientul e posesorului calului si carutei care nici nu zoreste, dar nici nu lancezeste pe drumul propriei vieti. Va asteptam pe la noi!" - ne face ea o invitatie.

Viata in batrana corporatie se anima in racoarea lui Brumar si furnicutele se intorc sa trebaluiasca in furnicarul gri si labirintic de open spaces de la Poarta de Vest. Si vantul s-a intors biciuitor pedepsind fumatorii . La marginea lumii, frigul emai sfichiuitor si soarele mai timid.

Iar eu imi regasesc condeiul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu