miercuri, 6 ianuarie 2010

Lista cu lucruri de facut pentru 2010

Drumul spre iad e pavat cu intentii bune se zice, si nu exista alt moment mai bun pentru intentiile bune decat inceputul anului. Si cum toata lumea si-a facut o lista cu ce vrea sa faca in noul an, cu lucruri pe care cu siguranta nu le va face, vreau si eu sa ma alatur trendului. Asa ca imi iau inima in dinti si le expun aici, ca sa am martori ca am avut totusi intentii bune.

 No.1 Vreau sa castig la loto. Aceasta este versiunea mai putin ambitioasa a dorintei de a iesi la pensie la varsta de 30 de ani. Sau, si mai putin ambitios, vreau sa imi gasesc un job care sa ma faca sa ma simt ca si cum as fi castigat la loto.

No.2 Vreau sa calatoresc in toata lumea, vreau sa vad China, ceva tari din Africa, poate si ceva insule tropicale. Sau versiunea mai putin ambitioasa, Budapesta, un pic din Croatia si litoralul bulgaresc. Pun si Grecia pe lista. Daca nu, ramane Vama Veche :)

No.3 Vreau sa fac din blogul asta blogul cu cel mai mare trafic din Romania. Sau versiunea mai putin ambitioasa, sa reduc numarul de cascaturi  si oftaturi al persoanelor care imi viziteaza blogul.

No.4 Vreau sa ma mut intr-o vila undeva pe Primaverii. Sau versiunea mai putin ambitioasa, sa termin cu curatenia pe care am inceput-o acum cateva secole.

No.5 Vreau sa incep sa imi folosesc rolele care zac aruncate de vara trecuta si nu le-am pus decat o data. Nu exista versiune mai putin ambitioasa aici.

No.6 Multe cani cu vin sau pahare de bere baute in contexte amicale si locuri pitoresti alaturi de crême de la crême, adica de prietenii mei, ca si multe discutii filozofice despre sensul vietii, notiunea de dragoste ideala, cercetarea sufletului, politica si economia unor tari din africa, adidasii lui Victor etc.

No.7 Sa ma lansez intr-o cariera muzicala de succes...

No.8 Sa invat sa gatesc si altceva decat sendvisuri si oua prajite

No.9 Sa ma marit :)) Trebuia sa o pun si pe asta cu dedicatie pentru toate matusile, babele din bloc si alte persoane interesate care ma intreaba de fiecare data cand ma vad : "Si te-ai maritat, maica?"

No.10 Sa fac o lista total diferita la anu' :)

Voi ce v-ati propus pentru 2010 ?




5 comentarii:

  1. Mes résolutions pour l'année 2010.

    Cette fois ci, je fais fi de toutes les excuses bidons et autres stratagèmes douteux qui m'ont éloignés de mes précédentes résolutions en me concentrant sur 3 petites résolutions. Celles là, je vous le promet, je vais les suivre à 100% !

    Résolution n°1 : Suivre en détail toutes les recommandations de la résolution n°3

    Résolution n°2 : Surtout ne rien faire hormis suivre les résolution n°1 et n°3

    Résolution n°3 : Suivre encore plus scrupuleusement la résolution n°1

    :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. mmmm mai ruxus-pisicus-vulpus, cu parere de rau tre' sa spun ca acest articolas este lipsit de aerul mirobolant, filosofic si obraznic in acelasi timp de pana acum :((

    singurul punct interesant ar fi "No.7 Sa ma lansez intr-o cariera muzicala de succes..." pacat insa ca nu l-ai dezvoltat

    dar ... fiindca speranta e ultima care falimenteaza orice vis ... io inca mai sper la o revenire spectaculoasa, fulminanta si stroboscopica a acestui blog :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da, da subscriu la nr 1, 2, 5,6,8 :)
    Draga kykyriky miky, comentatoare infocata a blogurilor, asteptam un articolas mirobolant, filosofic si obraznic scris de tine. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. draga alina, multumesc pentru incredere :D

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog