vineri, 25 decembrie 2009

Ho!Ho!Ho!


Cine a fost cuminte anul asta se bucura azi. Mos Craciun aduce bucurie in sufletele copiilor mici si mari. Cautati cu atentie sub pom, poate nu v-a uitat nici pe voi desi eu stiu ca nu ati fost cuminti:)

Va urez un Craciun fericit alaturi de cei dragi, cat mai multe cadouri si numarul de kilograme acumulate sa fie invers proportional cu numarul sarmalelor mancate :)

Iar lui Miscu care imi citeste mereu blogul ii urez sa aiba parte de multe kilograme de peste proaspat si de pisi multe:)

5 comentarii:

  1. Ruxussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    RăspundețiȘtergere
  2. hohohooo hhhhihhiiii ruxus-pisicus-miorlaus !!! multumim pentru urari; Miscu e foarte impresionat de urarile tale - i s-au zbarlit mustatile fandositului blanos de placere ca e bagat in seama aci pe blog :))

    are si el ceva sa-ti ureze din toata inima lui pisiceasca : sa-ti dea Mos Google pozitii si traficanti pe masura asteptarilor tale iar Oncle SEO sa te binecuvanteze si sa te aiba in paza lui ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ralu: long time, no hear. Ce faaaaaaaaaaaaci? Pe unde mai esti?

    @Miscu:Te pup pe mustati:)

    RăspundețiȘtergere
  4. inca la WHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:))) nu stiu cat, sper cat mai mult pana imi fac curaj si vin la hiene :))) in buc. Pe blogiri de vreo 3 ani si cam asa... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. wwwaaawwww Raluca, esti de 3 ani pe bloguri si noi nu stim?? ia da-ne si noua bloguletzul tau sa carcotim si noi cate ceva pe-acolo :)

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog