joi, 16 decembrie 2010

Despre ziare din nou

Din pacate, pentru articolele mirobolante exista ziare de profil. Ziare la care 90% dintre articole pot face parte din rubrica Mirobolante. Ziare care prostesc. Ziare care pot fi mai putin interesante de citit decat eticheta de pe detergenti. Ziare care jignesc intelectul.
Ce ma fac daca vreau sa public un post la rubrica de Mirobolante si imi vine sa scriu despre toate articolele din ziarul respectiv ? Pai atunci renunt sa citesc ziarul. Sau renunt la statutul meu de fiinta ganditoare.
De obicei, daca exista un produs, e pentru ca exista cerere. E destul de dureros faptul ca exista mai multe asemenea ziare, ca reusesc sa supravietuiasca si sa “infloreasca”. Oare ce s-ar intampla daca intr-o dimineata nimeni nu le-ar mai citi ?

2 comentarii:

  1. daca intr-o dimineata nimeni nu le-ar mai citi ... a doua zi ar aparea alte ziare cu alt gen de "mirobolante" care vor aparea si ele ... pana cand se vor inveki si vor aparea altele ...

    io cred ca "mirobolantele" astea din zilele noastre sunt pe post de povesti pe care le spunea Moromete la gura sobei sau la portita ... da acuma s-au mutat in metrou, tramvai ... etc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, povesti la gura sobei. Dar daca Moromete a putut sa le faca mai interesante, nu inteleg de ce noi nu am putea :)

    Cat despre alt gen de mirobolante, poate ar fi mai interesant decat cel actual ;)

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog