marți, 16 noiembrie 2010

Telenovela I

 Telenovela mea a ajuns la pauza publicitara. La momentul in care se enumara produsele : toamna, melancolie, Nina Ricci. Firul epic e suspendat, spectatorul ramane cu sufletul la gura. In mod sigur scenaristul a avut pana de inspiratie. A lasat-o pe Lucecita fara al sau Luis Miguel. Acesta trebuie ca e grav bolnav, sau rapit de dusmanii sai. Dar cum scenaristul nu s-a hotarat inca, spectatorului nu i s-a impartasit motivul disparitiei acestui om de bine.

Lucecita este insa o femeie moderna pe care mitul Cenusaresei nu o impresioneaza. Are alte aspiratii in viata decat aceea de a spala sosetele lui Luis Miguel, oricat de mascul paros ar fi acesta. Pe de alta parte familia lui Luis Miguel nu ar vedea niciodata cu ochi buni aceasta uniune. Pentru ei, Lucecita este o "mala mujer". Desi toata lumea stie ca Lucecita este un boboc de fata. Fisurile ei miros a trandafiri, chiar si cand face baie nu ii curge machiajul si desi nu are bani este imbracata de la Armani.

Lucecita are o viata grea si trista, insa nasa ei, Zana Maseluta e cea care o ajuta sa treaca peste cele mai dificile etape din viata ei.

Jose Grigore Armando Ahmed George Cloney a pus ochii pe Lucecita si incearca sa o seduca. Este un om fara scrupule animat doar de dorintele sale si de o ambitie imensa. Oare va reusi el sa-si atinga scopul ?

Oare cu cine va ramane Lucecita ? Cu Luis Miguel cel disparut sau cu Jose Grigore Armando Ahmed George Cloney ? Sau cu Brad Antonio Marcello Carmello Jonas Pitt pe care scenaristul se gandeste sa il introduca in telenovela ca fiind fratele vitreg al surorii verisorului nepotului bunicului vecinului de pe scara unde sta Lucecita ? Sau cu toti trei ?

Toate acestea le vom afla in episodul urmator. Sau poate nu ;)

****************

Acum, lasand la o parte aberatiile de mai sus, va urez o zi de toamna superba :)

3 comentarii:

Arhivă blog